Aj tento rok vďaka Black Friday ušetríte desiatky eur. Obchodníci si nemôžu nechať takú príležitosť pretiecť pomedzi prsty. A nemali by ste ani vy. Ak zvažujete väčší nákup väčšieho spotrebiča, mali by ste počkať na čierny piatok. Tento rok bude 27. novembra. 

  • Pripomeňme si, čo je Black Friday?
  • Nakúpte elektroniku výhodne
  • Ktoré obchody budú v roku 2020 aktívne počas Black Friday
  • Aké zľavy ponúkajú
  • Čo je to Black Friday?

    Obchodníci počas tohto špeciálneho piatku zaručene zarobia a zákazníci veľa ušetria. Je to výhodný biznis pre každého. Aj preto je obľúbený vo všetkých kútoch sveta, od Ameriky až po Zimbabwe. Black Friday prichádza po americkom Dni vďakyvzdania. V iných krajinách sa však tento dátum mení. Napríklad u nás v roku 2020 pripadá Black Friday na 27. novembra, zatiaľ čo napríklad v Rumunsku ho oslávia skôr a to 13. novembra. 

    Čas zliav sa však neobmedzuje iba na jediný deň, to by bolo menej výhodné. Namiesto toho môžete za lacno nakúpiť aj počas celého víkendu. Posledným dňom je pondelok, zvaný aj Cyber Monday, pretože väčšina oneskorencov nakupuje cez internet. Niektoré spoločnosti, u nás je to napríklad OKEY!, spúšťajú predaj zľavnených produktov už od 16. novembra. Výpredaj má trvať do 29. novembra. Firmy chcú nalákať viac zákazníkov a vytvoriť priestor pre tých, ktorí to za jeden deň nestíhajú. 

    O tom, ako tento americký sviatok vznikol a prečo sa volá Black Friday, sme napísali v tomto článku.

    Nakúpte elektroniku výhodne

    Black Friday je ideálny čas na to, kúpiť si konečne novú:

    Všetko, po čom ste od minulého roka túžili, môže byť teraz vaše za smiešne nízku sumu. Slovenské obchodné reťazce s elektronikou a technikou už pomaly a iste vypisujú tohtoročné zľavy. Máte sa na čo tešiť. Vyzerá to, že vedúci spoločností prekonali svoje limity. Zľavy až do 80 % určite oceníte. 

    Ktoré obchody budú v roku 2020 aktívne počas Black Friday

    Tento rok sa môžete tešiť na výpredaje v obchodoch ako:

    Aké zľavy ponúkajú?

    Klarstein ponúka zľavy do 50 %. Horúcim tipom tohto roka je Electronic-star, kde sa zľavy vyšplhajú až do výšky 70 %. Spotrebná elektronika zdá sa nikdy nebola lacnejšia. V Datarte si tento rok kúpite všetko, od práčiek a kávovarov až po chladničky a monitory až o 50 % lacnejšie. Počas výpredajov ceny ešte klesnú. V OKAY! budú zľavy až do 81 %. Mall taktiež ponúka zľavy až do 80 %. V Planeo si môžete počas Black Friday nakúpiť na splátky s 5-ročnou VIP zárukou so zľavou 40 %. To ocenia predovšetkým tí, ktorí si chcú kúpiť väčšie kusy spotrebnej elektroniky do domácnosti.

    Ušetrite na elektre počas Black Friday. Ktoré reťazce oznámili najväčšie zľavy?

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


    Post navigation