Internetový obchod Mall.sk spustil Black Friday vo vlnách. Zľavy až do výšky 80 % poskytuje postupne v rôznych časových úsekoch a s obmedzenou dobou trvania. 

Výber je skutočne bohatý. Nájdete tu mobilné telefóny a GPS, veci pre hobby a záhradu, PC a notebooky, domáce spotrebiče, hračky, malé domáce spotrebiče, televízory a audio, drogériu, veci pre šport a outdoor, ako aj veci pre domácnosť. Navyše, tovar si môžete zadarmo vyzdvihnúť na viac ako 300 výdajných miestach. Ak máte záujem o produkt, ale na účet vám ešte neprišla výplata, Mall.sk má počas Black Friday 2019 riešenie aj pre vás – môžete nakupovať na splátky bez navýšenia s 0 % úrokom. 

Ponuky Black Friday pre najmenších

Tento týždeň je v rámci akcie Black Friday 2019 venovaný hračkám pre malé princezné. Ak máte doma ratolesti, využite zľavy až do výšky 50 % a nakúpte vianočné darčeky za výhodné ceny. Okrem bábik a iných hračiek pre dievčatá však v zľave nájdete aj produkty pre bábätká, ako sú napríklad plienky a detské sedačky. Detské vajíčko značky Maxi-Cosi CabrioFix teraz kúpite za cenu nižšiu o 33 %, vďaka čomu ušetríte až 50 eur!

Tam, kde sú deti, sa aj veľa ušpiní. Preto váš rodinný rozpočet iste poteší až 43 % zľava na gélové kapsuly Ariel. Ak vaša pračka ledva perie, pouvažujte nad jej výmenou. Vďaka Black Friday v Mall.sk môžete kúpiť nového pomocníka Whirlpool v zľave až 41 %. Namiesto 668 eur tak zaplatíte 390,23 eur a ušetríte 277,77 eur! 

black friday

Ceny pôjdu dole aj pri elektronike

Pre milovníkov kávy je dobrou správou skvelá cena za kávovar Krups KP1108 Nescafé Dolce Gusto Oblo, ktorý po 57 % zľave kúpite za 41,90 eur. Ak uprednostňujete čerstvo mletú kávu, upriamte vašu pozornosť na kávovar Sencor SES 9010CH, ktorý je teraz v ponuke so zľavou 46 % za cenu 269 eur. 

Tí, ktorí si radi pozrú dobrý film a zvažujú kúpu nového televízora, by nemali otáľať tiež. V Mall.sk počas Black Friday 2019 ponúkajú viacero typov televízorov v zľavách od 20 % do 48 %. 

Black Friday zľavy pre športovcov

Ak namiesto sedenia pred televízorom uprednostňujete skôr aktívny oddych, iste vás zaujmú bicykle v 46 % zľave, korčule určené pre rekreačné korčuľovanie ponúkané s 55 % zľavou, či kolieskové korčule v 51 % zľave. Na svoje si prídu aj milovníci turistiky, lyžovania a iných športov. 

Nezabudnite o zľavách povedať aj vašim najbližším a priateľom. Že nemáte ako, lebo sa vám pokazil telefón? Žiaden problém! Akcia Black Friday 2019 sa vzťahuje aj na široký sortiment dotykových telefónov. Stačí si vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. 

Mall.sk oznámil až 80 % zľavy počas Black Friday! Čo môžete očakávať a na čo sa tešiť?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Post navigation