Čierny piatok a s ním veľké zľavy až do výšky 80 % sú za rohom! Aké produkty sa skutočne oplatí kúpiť? Kedy ušetríte a kedy ide len o marketingový ťah? 

Black Friday sa v prvom rade zameriava na elektroniku. Ak sa chystáte kupovať bielu alebo čiernu techniku, rozhodne vám odporúčame vyčkať na ponuku akciových cien. Zľavy na elektroniku až do výšky 80 % avizujú veľkí internetoví hráči Alza.sk aj Mall.sk. Rovnako veľké cenové upratovanie sa chystá aj v Nay.sk. Okrem znížených cien bude Hej.sk ponúkať aj zľavové kódy alebo kupóny, vďaka ktorým bude možné ušetriť aj na nezľavnených produktoch. 

Všetky tri e-shopy zároveň informujú, že na rozdiel od USA, na Slovensku Black Friday nebude trvať len jeden deň, ale oveľa dlhšie! Zákazníci tak budú mať dostatok času na výber a nákup tovaru podľa svojich potrieb. Ako prvý s akciou začal Mall.sk, ktorý postupne na určitý čas zlacňuje vybraný tovar. Cenu a jej časové trvanie nájdete na stránke predajcu.

black friday

Ďalšie výhody 

Okrem ceny ponúkajú obchody v boji o klienta aj ďalšie konkurenčné výhody. Pri nákupe v Mall.sk si zákazník môže svoj tovar zadarmo vyzdvihnúť až na 300 odberných miestach. Predajca myslí aj na tých, ktorým rodinný rozpočet veľkú kúpu neumožňuje a ponúka im nákup na splátky s 0 % úrokom. 

Alza.sk pri nákupe online spustila dovoz tovaru zdarma. Ale pozor, z každého akciového produktu je možné zakúpiť maximálne jeden kus na objednávku. Tí, ktorí sa rozhodnú pre osobný odber, zas môžu zdarma na predajniach Alzy ochutnať kávu v Alza Café. 

Predajca Hej.sk ponúka svojim zákazníkom exkluzívnu dodatočnú zľavu vo výške 10 eur pri nákupe nad 300 eur. Zľavu si je možné uplatniť pomocou špeciálneho zľavového kódu. 

Čo sa oplatí kúpiť? 

Zo skúseností z minulých rokov vieme, že Hej.sk ponúkal najviac zliav na elektroniku a spotrebiče značky Elektrolux. Okrem elektroniky boli veľké zníženia cien aj v sekcii Hobby. Domáci majstri si tak tiež prídu na svoje. 

Alza.sk ponúkala pred rokom zľavy na elektroniku, veľké spotrebiče, športovú výbavu a produkty z kategórie krása a zdravie. Najviac sa predávali mobilné telefóny a televízory. 

Internetový obchod Mall.sk ponúka 80 % zľavu najmä na elektroniku, módu, hračky a odevy, nižšie ceny však nájdete aj v iných kategóriách. Výrazné zľavy sú napríklad na televízory. Pri kúpe televízora SONY KDL-49WE665 v 40 % zľave – za cenu 389 eur – ušetríte až 270 eur! Ak si obstaráte televízor SAMSUNG QE49Q60R, ktorý teraz namiesto 1149 eur stojí 749 eur, čo predstavuje zľavu 34 %, usporíte až 400 eur. 

Ak chcete počas Black Friday ušetriť, oplatí sa kupovať najmä veľké položky, ktoré predstavujú zásah do rozpočtu a nekupujú sa bežne. Práve vtedy je ušetrená suma najviac viditeľná. Či už je to televízor, práčka alebo nová chladnička, kúpa tovaru počas Black Friday v niektorom z uvedených obchodov bude iste zásahom do čierneho. 

Black Friday sa blíži! Čo nakúpite najvýhodnejšie?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Post navigation